۲۱ دانه جادویی؛ چرا باید هر روز مویز بخوریم؟

مصرف ۲۱ عدد مویز به صورت ناشتا در مدت زمان شش ماه به صورت منظم میتواند موجب تقویت بدن، مغز و سیستم گوارشی میشود.
مویز از خشک شدن دانههای انگور سیاه به دست میآید و بسیار انرژیزا و مقوی میباشد. خواص مویز در طب سنتی شامل کمک به درمان انواع بیماریهای عفونی، تقویت کننده معده، کبد، بینایی و به طور کلی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است. کشمش شاهانی یا مویز، طبعی گرم و تر دارد و بنابراین خوردن آن به افراد سوداوی توصیه میشود.
مویز، از دیرباز در فرهنگ غذایی ایرانی جایگاه ویژهای داشته است. این گوهر سیاه نه تنها طعمی دلچسب دارد، بلکه خواص بیشماری برای سلامتی بدن به ارمغان میآورد. خواص مویز آنقدر گسترده است که متخصصان تغذیه توصیه میکنند به عنوان یک میانوعده سالم در برنامه روزانه خود مصرف کنید.