طرز تهیه پلو قشقایی؛ خوشمزه‌ترین غذای عشایری

طرز تهیه پلو قشقایی؛ خوشمزه‌ترین غذای عشایری

پلو قشقایی نوعی پلو مخلوط سنتی و بسیار خوشمزه و مقوی است که از ترکیب برنج با گوشت، کشمش، زعفران و... تهیه می‌شود.

غذاهای سنتی نشان دهنده فرهنگ و آداب و رسوم خاص هر منطقه‌ای هستند. غذاهای محلی درواقع به نوعی میراث فرهنگی مردمان هر کشوری محسوب می‌شوند. برخی از این غذاها با گذشت زمان و مدرن شدن زندگی و آشنایی با غذاهای جدید، کم کم از یاد رفته‌اند و یا روش طبخ آنها متفاوت شده است. اگر به هر نقطه از ایران سفر کنید، قطعا با غذاهای بسیار خوشمزه و محلی آشنا می‌شوید که برخی از آنها را تابه‌حال نخورده‌اید یا حتی نامش را شنیده‌اید.

پلوهای مخلوط در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه مخصوص به خود را دارند. باقالی پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، کشمش پلو مرصع پلو و... از انواع پلوهای مخلوطی هستند که در مهمانی‌ها طرفداران خاص خود را دارند. پلو قشقایی نوعی پلو مخلوط خوشمزه عشایری است که از ترکیب برنج با کشمش، زرشک، گردو، گوشت و... تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و مقوی است. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و مقوی را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش پلو قشقایی خوشمزه همراه ما باشید.

شناسه خبر: 70486751