با این ۴ اشتباه خاصیت غذای خود را از بین می‌برید

با این ۴ اشتباه خاصیت غذای خود را از بین می‌برید

وعده‌های غذایی هم باید خوشمزه و قابل خوردن بوده و هم سرشار از مواد مغذی باشند. اما اگر مواد مغذی و فیبر در این فرآیند از بین بروند، این غذا دیگر سالم نخواهد بود و خوردن آن فایده‌ای ندارد.

این اتفاق لزوما آگاهانه رخ نمی‌دهد و ممکن است ناآگاهانه مرتکب اشتباهات رایج آشپزی شده باشید که ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های ارزشمند را از غذای شما دور کرده باشد. اما نگران نباشید، در این مطلب به نحوه پیشگیری و اجتناب از این عادات تخریب‌کننده مواد مغذی می‌پردازیم.

پختن بیش از حد سبزیجات

شناسه خبر: 38274655