10 ترفند حرف ای برای از بین بردن تندی غذا

10 ترفند حرف ای برای از بین بردن تندی غذا

ز بین بردن تندی غذا وقتی غذا را چشیده اید و از تند آن دهان تان آتش گرفته، آن هم وقتی مهمان در خانه است، می تواند تنها فکری باشد که به دنبال راه حلش هستید و ضربان قلبتان را خیلی راحت می توانید تشخیص دهید. گاهی هنگام آشپزی به طور ناخودآگاه مقدار زیادی فلفل یا ادویه تند به غذا اضافه می‌کنیم. نتیجه؟ غذایی که خوردنش برای بسیاری دشوار یا حتی غیرممکن می‌شود! اما نگران نباشید، راهکارهایی ساده و مؤثر وجود دارد که می‌توانند تندی غذا را متعادل کنند.

 در این مقاله با روش‌های عملی برای کاهش تندی غذا آشنا می‌شوید.

لبنیات، به ویژه ماست، شیر، خامه یا پنیر، حاوی پروتئینی به نام کازئین هستند که کپسایسین (ماده اصلی تندی در فلفل) را خنثی می‌کند. برای مثال:

شناسه خبر: 13183208